Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.Continuarea navigarii pe site implica acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.

NOUTĂŢI

arr3Asigurarea obligatorie a locuintei // Ce este PAD? PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale –... arr3Asigurarea facultativa a locuintei Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi... arr3Aquarion aparat de ionizare si filtrare a apei Expertii in sanatate au identificat in prezent 5 pasi pentru repunerea in forma a... arr3Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanţă BioHarmonex® este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale...

OFERTA SPECIALA

CONTACT

tel: 0787418783, 0726079802
cumparazi@yahoo.com

RECOMANDARI

  Telekom.ro somproduct.ro   somproduct.ro pentruanimale.ro evomag.ro

nichiduta.ro

evomag.ro

apiland.ro

epiesa.ro


Introducere » Calofer 1500 C

Calofer 1500 C

Dacă ai acasă un şemineu sau o sobă de teracotă – ai grijă de izolarea lor înainte de venirea zilelor de iarnă. Golurile din îmbinări le vei completa cu masticul pentru cuptoare Calofer marca Soudal care este rezistent la temperaturi foarte înalte (până la 1500 °C) nu se fărâmiţează după întărire şi nu conţine azbest toxic.

Ordonează după 
Producător 
N2I0Z