Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.Continuarea navigarii pe site implica acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.

NOUTĂŢI

arr3Asigurarea obligatorie a locuintei // Ce este PAD? PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale –... arr3Asigurarea facultativa a locuintei Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi... arr3Aquarion aparat de ionizare si filtrare a apei Expertii in sanatate au identificat in prezent 5 pasi pentru repunerea in forma a... arr3Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanţă BioHarmonex® este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale...

CONTACT

tel: 0787418783, 0726079802
cumparazi@yahoo.com

RECOMANDARI

  Telekom.ro somproduct.ro   somproduct.ro pentruanimale.ro evomag.ro

nichiduta.ro

evomag.ro

apiland.ro

epiesa.ro


Introducere » SHS Soudal hydro sistem

SHS Soudal hydro sistem

 

 

 

Soudal Hydro System, folie lichida folosita la hidroizolarea bailor si a spatiilor interioare supuse umiditatii. Sistemul SHS contine toate benzile necesare aplicarii membranei la colt si pentru izolarea strapungerilor de tevi, primer de adancime cu uscare rapida pentru consolidarea subtraturilor de beton, sape, gips carton si altele. Membrana Soudagum LM formeaza o pelicula perfect hidroizolanta, foarte rezistenta si elastica, peste care pot fi aplicate placi ceramice sau diverse pardoseli (parchet, mocheta etc)

 

Ordonează după 
Producător  

PRET 53,98 RON


YzUyNzdhN2