Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.Continuarea navigarii pe site implica acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.

NOUTĂŢI

arr3Asigurarea obligatorie a locuintei // Ce este PAD? PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale –... arr3Asigurarea facultativa a locuintei Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi... arr3Aquarion aparat de ionizare si filtrare a apei Expertii in sanatate au identificat in prezent 5 pasi pentru repunerea in forma a... arr3Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanţă BioHarmonex® este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale...

CONTACT

tel: 0787418783, 0726079802
cumparazi@yahoo.com

RECOMANDARI

  Telekom.ro somproduct.ro   somproduct.ro pentruanimale.ro evomag.ro

nichiduta.ro

evomag.ro

apiland.ro

epiesa.ro


Introducere » SWS FOLIENBAND INSIDE

SWS FOLIENBAND INSIDE

SWS FOLIENBAND INSIDE - este o bandă auto-adezivă elastică, acoperită cu un strat special care permite aplicarea tencuielii. Aderă foarte bine pe orice fel de suprafeţe de construcţie, inclusiv şi în cazul materialelor sintetice. Produsul este disponibil în mai multe dimensiuni, atât cu strat de butil pe toată lăţimea cât şi sub forma unei benzi de lipire de doi centimetri.

Ordonează după 
Producător 
MTBkYjk1