Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.Continuarea navigarii pe site implica acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.

NOUTĂŢI

arr3Asigurarea obligatorie a locuintei // Ce este PAD? PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale –... arr3Asigurarea facultativa a locuintei Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi... arr3Aquarion aparat de ionizare si filtrare a apei Expertii in sanatate au identificat in prezent 5 pasi pentru repunerea in forma a... arr3Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanţă BioHarmonex® este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale...

CONTACT

tel: 0787418783, 0726079802
cumparazi@yahoo.com

RECOMANDARI

  Telekom.ro somproduct.ro   somproduct.ro pentruanimale.ro evomag.ro

nichiduta.ro

evomag.ro

apiland.ro

epiesa.ro


Introducere » SWS FOLIENBAND OUTSIDE

SWS FOLIENBAND OUTSIDE

SWS FOLIENBAND OUTSIDE - folia elastică auto-adezivă – pe o parte sau pe ambele părţi – cu un coeficient sporit de permisie a aburilor de apă, acoperită cu un material care permite aplicarea tencuieli, este o soluţie excelentă pentru etanşarea stratului de izolare în construcţiile fără element de punte. Stratul de butil garantează o aderenţă excelentă la orice tip de suprafeţe de construcţie.

 

Ordonează după 
Producător 
NDc0NzZl