Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.Continuarea navigarii pe site implica acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.

NOUTĂŢI

arr3Asigurarea obligatorie a locuintei // Ce este PAD? PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale –... arr3Asigurarea facultativa a locuintei Potrivit legii 260/2008, polita de asigurare facultativa a locuintei nu poate fi... arr3Aquarion aparat de ionizare si filtrare a apei Expertii in sanatate au identificat in prezent 5 pasi pentru repunerea in forma a... arr3Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanţă BioHarmonex® este un dispozitiv ce funcţionează pe principiile biofizicii, mai precis ale...

CONTACT

tel: 0787418783, 0726079802
cumparazi@yahoo.com

RECOMANDARI

  Telekom.ro somproduct.ro   somproduct.ro pentruanimale.ro evomag.ro

nichiduta.ro

evomag.ro

apiland.ro

epiesa.ro


Introducere » fIX ALL

fIX ALL

Adezivi-izolanti pe baza de MS Polymeri, o tehnologie inventiva care combina calitatile siliconilor si poliuretanilor fara a influenta suprafetele de aplicare. Au perfecta aderenta pe majoritatea materialelor de constructii, si pot fi aplicati chiar si pe suprafete umede. Sunt inodori, nu contin solventi si nu sunt influentati de chimicale. Dupa uscare pot fi vopsiti – chiar si cu vopseluri pe baza de apa. Rezistenta foarte buna la factorii atmosferici si radiatii UV.

 

Ordonează după 
Producător 

 

PRET 30,90 RON

 

PRET 14,42 RON 

PRET 35,27 RON 

PRET 29,36 RON 

PRET 18,83 RON


NDRkNWM1NW